images/stories/logosait_new.jpg

 

Майже півсотні курсантів проходитимуть практику в поліції Тернопільщини

Курсанти вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, прибули для проходження навчальної практики в структурних та територіальних підрозділах ГУНП в Тернопільській області. Серед них – майбутні слідчі, оперативники.

Впродовж кількох місяців хлопці та дівчата проходитимуть стажування. За кожним із них буде закріплений керівник практики із числа досвідчених працівників поліції. Майбутніх поліцейських будуть залучати до виконання практичних завдань, які знадобляться їм в подальшому в службовій діяльності.

Начальник управління кадрового забезпечення обласної поліції Андрій Зальопаний провів інструктаж з курсантами  та наголосив на дотриманні законності та службової дисципліни.

Правоохоронці нагадують: триває набір на службу в підрозділи поліції Тернопільщини. Якщо ви бажаєте детальніше дізнатися про умови набору, звертайтеся в підрозділи кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області та відділів і відділень поліції в районах області. Більше інформації також можна отримати за номерами телефонів у Тернополі 27-15-40, 0676534593.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер