images/stories/logosait_new.jpg

 

У Вінницькій області затримали на хабарі керівницю Держгеокадастру

У Вінницькій області затримали на хабарі керівницю Держгеокадастру
Фото: пресс-центр СБУ
Чиновницю затримали в одному з ресторанів Вінниці

СБУ затримала у Вінницькій області під час отримання хабара керівницю одного з районних підрозділів Держгеокадастру.

Співробітники Служби безпеки України затримали у Вінницькій області під час отримання хабара керівницю одного з районних підрозділів Держгеокадастру. Про це повідомив прес-центр СБУ.

"За сприяння голови однієї з сільських рад регіону зловмисниця погодила жителю Вінницької області в обхід встановленої законом процедури необхідні документи для виділення земельних ділянок сільськогосподарського призначення площею шість гектарів. Вартість своїх "послуг" чиновниця оцінила в 60 тис. грн", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що силовики затримали чиновницю в одному з ресторанів Вінниці при отриманні другого "траншу" хабара в розмірі 30 тис. грн.

Зараз в рамках відкритого кримінального провадження вирішується питання про оголошення затриманій про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу.

Крім того, слідчі перевіряють інформацію про причетність сільського голови до земельних махінацій.

Раніше в Закарпатській області правоохоронці затримали інспектора Державної прикордонної служби під час одержання ним частини хабара - 200 доларів, які прикордонник спробував з'їсти.

Також повідомлялося, що в Україні за три дні нового року (2-4 січня) працівники поліції за хабарництво затримали дев'ять осіб на загальну суму 457 тисяч гривень.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер