images/stories/logosait_new.jpg

 

Михайло Дем’янчук: "ФК "Мельниця" не вистачало стабільності"

Михайло Дем’янчук: "ФК "Мельниця" не вистачало стабільності"

Федерація футболу Тернопільської області продовжує підбивати підсумки футбольного сезону 2018 року. На черзі ФК "Мельниця" з Мельниця-Подільської, який зайняв 17 місце серед колективів першої ліги. До бліц-коментаря ми запросили головного тренера команди Михайла Михайловича Дем’янчука.

– Якщо брати той факт, що команда з Мельниця-Подільської ніколи не виступала на обласному рівні, то в своєму дебютному сезоні вважаю виступила достойно. Звичайно, не вистачило стабільності, одні матчі могли провести вдало, інші були провальними. Так, найкращим, на мою думку, був матч у Бучачі, де ФК "Мельнция" переміг місцевий "Колос" (3:0), при чому футболісти з Мельнция-Подільської показали дуже хороший рівень гри. На високому рівні реалізація гольових моментів була в домашньому поєдинку проти "Юності" (6:3), хоча дещо гірше зіграти в обороні. Непогану гру показали у виїзному поєдинку проти ФК "Трибухівці" (4:4). Програли, однак я б відзначив і стартовий матч чемпіонату проти ФК "Заводське" (0:2). Але й були зустрічі в яких програвали з великим рахунком, тим ж сусідам зі Скали-Подільської (0:4). Однак це до певної міри закономірно, адже, окрім того, що футболістам бракувало досвіду, команда була ще й не збалансована. Ряд гравців, яких вдалося заявити і на яких розраховував, не мали змоги на постійній основі грати за команду. Виділив би з кращої сторони братів Владислава і Ярослава Козарів, стабільно зіграв капітан команди Максим Щерб’як, на початку сезону в кількох матчах суттєво допоміг досвідчений Роман Годований.

Якщо керівництво клубу вирішить на наступного сезону взяти участь у обласній першості, то мають зробити певні висновки, почерпнути краще, що було цього сезону і, вважаю, ФК "Мельниця" вдасться зіграти значно краще.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер