images/stories/logosait_new.jpg

 

Від аномального снігопаду в Європі загинули понад 20 людей

Від аномального снігопаду в Європі загинули понад 20 людей
Фото: twitter.com/severeweatherEU
Снігопад в Албанії

У Європі зросла кількість жертв аномальних снігопадів, які накрили європейські країни і докотилися до Балкан.

Під час сильних снігопадів, що накрили Європу, загинули вже більше двох десятків людей. Про це у вівторок, 15 січня, повідомляє Euronews.
Зазначено, що в останні дні опади докотилися й до Балкан. Зокрема, снігопади спричинили серйозну ДТП у Боснії: у зіткненні автобуса і машини три людини загинули, 17 отримали поранення. При цьому 14 постраждалих були пасажирами автобуса, водій його втратив контроль над транспортним засобом, і він з'їхав у кювет.

Своєю чергою, у Сербії через негоду вже декілька днів діє режим надзвичайної ситуації.
Крім того, у німецькій Баварії на допомогу екстреним службам і поліції були додані підрозділи бундесверу. Власне, армійська важка техніка використовується для розчищення певних доріг і автомагістралей.

Snow in #Austria . I have never seen so much snow - not on the mountains. This is near the border between #Germany and #Austria not far away from #Salzburgpic.twitter.com/Ru5Hb2Usfz

Як повідомляється, сильний снігопад викликає лавини, одна з них зійшла на курортний готель. Ніхто із жителів не постраждав, але людей евакуювали, а сам постраждалий заклад закрили заради запобіжного заходу на невизначений термін.

Нагадаємо, найсильніші за останні 20 років снігопади охопили Австрію, Німеччину, Чехію і Францію. Вони тривають із 6 січня.
За минулі вихідні на гірськолижних курортах загинули п'ятеро людей, один турист вважається зниклим безвісти.
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер