images/stories/logosait_new.jpg

 

Тодоренко розказала, скільки кіло наїла на хлібній дієті під час вагітності

Телеведуча Регіна Тодоренко продовжує розповідати про свою вагітність. І найцікавішим завжди є раціон майбутньої мами, який іноді може бути доволі неочікуваним.

У Регіни, яка і до вагітності любила смачно попоїсти, відбулися деякі зміни у харчуванні. Наприклад, вона майже не їла м яса. Зате їла дуже багато хліба і картоплі.

"Окремим пунктом мені хочеться розповісти про своє харчування під час вагітності. Багато дівчат в цей період сідають на дієту, а я ж, як і раніше, сиділа на єдиній дієті - на хлібній. Всю вагітність мені хотілося якихось смачних круасанів, булок, білого хліба з маслом і хліба з хлібом", - написала Тодоренко в Instagram.

Під час вагітності Регіні постійно хотілося булок

"На зйомках в Італії я їла місцеву піцу, плакала і просила: "Будь ласка, можна ще?" За фактом, це був просто шматок булки, политий томатним соусом зі слайсами ковбаси і сиру, а я їла і плакала від божественного смаку. В основному я їла дуже багато, навіть незважаючи на токсикоз, який під час прийому їжі проходив", - згадала вона.

Хліб і картопля були улюбленими стравами вагітної телезірки

"Але в якийсь момент я абсолютно перестала їсти м'ясо. Хоча по життю я - м'ясоїд і навіть часто жартую, що за час подорожей з'їла весь зоопарк, але під час вагітності від м'яса мене відвернуло. Я не могла дивитися ні на курку, ні на індичку, яку так люблю, але переключилася на салати і морепродукти", - розказала Регіна.

Корисну їжу Тодоренко, судячи за все, не дуже хотіла

"Одного разу мені так захотілося раків, що я замовила додому 2,5 кг і сама з'їла їх. І мені весь час хотілося екзотичних фруктів. Наприклад, кавун в середині квітня. Але де його візьмеш? Тож моя "вагітна дієта" складалася переважно з хліба і картоплі, якими я могла харчуватися день і ніч. Мабуть тому я і набрала ці "чудові" 18 кіло", - оголосила цифру Тодоренко.

18 кіло наїла Регіна

Нагадаємо, Тодренко стала мамою на початку грудня. Вона народила сина своєму чоловіку - російському співаку Владу Топалову.

Фото з Instagram

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер