images/stories/logosait_new.jpg

 

Пального на кілька тисяч гривень викрав тернополянин з підприємства

Сто шістдесят літрів дизельного палива та 200 літрів бензину – А-92 викрав невідомий із території сільськогосподарського підприємства у селі Ігровиця Тернопільського району.

Про крадіжку пального повідомив директор підприємства. Він заявив, що на територію проник невідомий і шляхом пошкодження навісного замка викрав дизпаливо та бензин на суму 10672 гривні.

У ході оперативно-розшукових заходів стало відомо, що невідоме авто поблизу підприємства бачив один із робітників. Чоловік запам’ятав номер. За деякий час правоохоронці встановили особу крадія. Це – раніше судимий житель Тернополя. Він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. У підозрюваного за плечима вісім судимостей та 23 роки у місцях позбавлення волі.

Територія підприємства огороджена, але в деяких місцях є неконтрольовані проїзди. Одним із них і скористався злочинець. Чоловік позичив MERCEDES Vito у товариша. Заїхав на територію і завантажив у транспорт бочку з дизелем. Ще одну ємність мав у бусі. Її наповнив бензином.

Піймали підозрюваного на гарячому, коли він продавав дизель водієві фури. Бензин реалізувати зловмисник не встиг.
Тернополянина затримали відповідно до статті 208 КПК.

Йому обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває слідство відповідно статті 185 частина 3 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер