images/stories/logosait_new.jpg

 

Меркушина і Підручний пройшли обстеження в клініці в Мюнхені

Меркушина і Підручний пройшли обстеження в клініці в Мюнхені

Два спортсмени збірної України Анастасія Меркушина та Дмитро Підручний, які мали проблеми зі здоров'ям протягом четвертого етапу Кубку світу в Оберхофі, пройшли медичне обстеження у лікаря-ортопеда в мюнхенській клініці, організоване Федерацією біатлону України.

Проведена магнітно-резонансна томографія серйозних проблем не виявила. Як повідомив  президент федерації Володимир Бринзак, проблеми Насті з коліном пов'язані були зі скупченням рідини через непрохідність лімфи, і як наслідок, утворення пухлини в районі колінного суглоба. Після проведення спеціальних процедур, сьогодні і завтра спортсменка буде звільнена від навантажень, після чого зможе повернутися до стартів. Для повного позбавлення від цієї проблеми необхідна ін'єкція, що вимагає спеціального дозволу WADA.

У плечі Дмитра ніяких серйозних порушень, як то надривів, немає. Є невеликі м'язові зміни, що призвели до порушення функцій одного з м'язів внаслідок навантажень. Сьогодні і завтра з Підручним працюватимуть доктор і фізіотерапевт, після чого буде ясно - чи зможе капітан провести всю змагальну програму п'ятого етапу Кубку світу, або буде звільнений від якихось гонок і отримає відпочинок.

Нагадаємо, п'ятий етап Кубку світу стартує в Рупольдінгу в найближчу середу чоловічим спринтом. Жінки вступлять в боротьбу на наступний день.

Джерело: biathlon.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер