images/stories/logosait_new.jpg

 

Справи сімейні: Ріанна подала до суду на рідного батька

Барбадоська співачка Ріанна тягне до суду свого батька Рональда Фенті. Артистка заявляє, що той використовує її ім'я заради наживи, вдає з себе її агента і навіть "організовує" концерти.

Про це повідомляє The Blast.

Як зазначається в позові Ріанни, її батько із партнером заснували компанію Fenty Entertainment і позиціонують себе як представники співачки, хоча насправді це не так.

"Попри те, що містер Фенті є батьком Ріанни, він має і ніколи не мав права діяти від імені Ріанни", - наголошується в документі.

Ріанна та її батько Рональд

Серед афер Рональда Фенті - "тур" його зіркової доньки Латинською Америкою вартістю в 15 мільйонів доларів та організація її виступів у Лос-Анджелесі та Лас-Вегасі за 400 тисяч, про які сама зірка, звісно, не знала ні сном, ні духом.

У 2018-му році Рональд намагався зареєструвати "Фенті" як торгову марку для мережі бутік-готелів, але цьому завадило Патентне відомство США.

Ріанна наголосила, що співпрацює вона виключно з лейблом Roc Nation. Співачка неодноразово письмово зверталася до батька та його партнера з вимогою припиниити їхню незаконну діяльність, але марно. Відтак їй довелося піти до суду. Зірка вимагає фінансового відшкодування, але розмір його не зазначений.

Як відомо, батько Ріанни - колишній наркоман. Із мамою артистки він розлучився, коли дівчинці було 14, і Рірі колись згадувала, що неодноразово ставала свідком того, як батько бив дружину.

Рональд Фенті за гроші роздавав інтерв'ю про зіркову доньку - як стверджувала Ріанна, ще й абсолютно брехливі. А ще продавав таблоїдам її фото. Та Ріанна все-таки неодноразово давала батькові шанс і пробачала.

Фото з Instagram із The Daily Mail

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер