images/stories/logosait_new.jpg

 

Адвокат Трампа: Я ніколи не говорив, що змови з РФ не було

Адвокат Трампа: Я ніколи не говорив, що змови з РФ не було
Фото: en.wikipedia.org
Рудольф Джуліані не може поручитися про відсутність в штабі Трампа змови з РФ

Рудольф Джуліані не може поручитися, що хтось у виборчому штабі Трампа не вступив у змову з Росією на виборах-2016.

Адвокат президента США Рудольф Джуліані не може поручитися, що хтось у виборчому штабі Дональда Трампа не вступив у змову з Росією в ході передвиборної кампанії 2016 року. Про це він заявив в ефірі телекомпанії CNN.

"Я ніколи не говорив, що не було змови зі штабом або з людьми зі штабу", - сказав адвокат глави США, відповідаючи на відповідне запитання телеведучого.

Як відомо, спецпрокурор Роберт Мюллер веде розслідування щодо тверджень про нібито спроби російської влади вплинути на президентські вибори 2016 року в США. Трамп і його помічники неодноразово відкидали підозри в будь-яких неправомірних контактах з офіційними особами РФ в період передвиборної кампанії. Москва також безліч разів заперечувала твердження про спроби вплинути на хід американських виборів.

Раніше представники Демократичної партії почали наполягати на тому, щоб перекладачів американського лідера допитали в Конгресі про його бесіди з Путіним.

Також повідомлялося, що президент США Дональд Трамп заперечує інформацію про розслідування ФБР про його можливі прямі зв'язки з російським урядом, заявивши, що "ніколи не працював на Росію".


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер