images/stories/logosait_new.jpg

 


Репортаж

Публікаціі

Новини економіки

Спортивні новини

Корисні поради

Новини Тернополя

Пряма мова

Україна та світ

Здоров`я

Культура

У Тернополі стартувало громадське обговорення щодо перенайменування однієї із вулиць міста на честь Андрія Пушкаря

Запрошуємо тернополян долучитися до громадського обговорення щодо перенайменування вулиці «Проектна-209» в житловому районі «Південний» у м.Тернополі на вулицю «Андрія Пушкаря».

Впродовж наступних двох місяців усі бажаючі можуть подавати власні пропозиції та зауваження у письмовій або усній формі у відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації за адресою: м. Тернопіль, вул. Листопадова, 5; тел.40-41-24; управління містобудування, архітектури та кадастру за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1,тел. 40-41-45 або ж надсилати електронною поштою на адресу:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  із зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх подає. Обговорення проходитиме також у засобах масової інформації.

Після отримання пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Тернопільської міської ради www.rada.te.ua.

З інфомаційною довідкою про Андрія Пушкаря, обгрунтуванням поданої пропозиції та фрагментом з проекту детального плану території житлового району «Південний» можна ознайомитися на сайті Тернопільської міської ради у розділі «Громадські обговорення, слухання, місцеві ініціативи».

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати за адресою: вул. Листопадова, 5; тел.40-41-24; управління містобудування, архітектури та кадастру за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1,тел. 40-41-45 або ж надіславши лист на адресу електронної пошти:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Нагадаємо, подана громадянином Олегом Філем електронна петиція «Назвати одну із вулиць на честь Андрія Анатолійовича Пушкаря» набрала необхідну кількість голосів та підготовлена на розгляд представників громадськості. Обговорення триватиме впродовж двох місяців.

Банер
Банер

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні467
mod_vvisit_counterВчора1342
mod_vvisit_counterЦього тижня5307
mod_vvisit_counterМинулого тижня11064
mod_vvisit_counterЦього місяця27690
mod_vvisit_counterМинулого місяця42119
mod_vvisit_counterЗагальна53227724

Online (20 хв. тому): 22
Ваш IP: 172.69.7.191
MOZILLA 5.0,
Сьогодні: 2024-04-19
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер
Банер