images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільські патрульні розшукали водія, який зник з місця автопригоди

Вчора близько 11 години ранку, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилася на перехресті вулиць Гайова-Замонастирська.

Прибувши за вказаною адресою, інспектори з’ясували, що невідомий водій автомобіля RENAULT, не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечного бокового інтервалу та скоїв зіткнення з автомобілем MAZDA, після чого залишив місце події.
На щастя, водій автомобіля MAZDA запам’ятав номерні знаки правопорушника.

Отримавши інформацію, поліцейські почали пошук транспортного засобу. Незабаром, на вулиці Богдана Лепкого, інспектори виявили розшуковий автомобіль. На водія 1986 р.н. правоохоронці склали відповідні адміністративні матеріали: протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвели до ДТП) та протокол за ст.122-4 (залишення місця ДТП).

Окрім того, відділом розшуку та опрацювання матеріалів ДТП за 2018 рік було розшукано 298 осіб, які залишили місце автопригоди (відсоток розкриття становить 80, 5 %).

Шановні водії! Дотримуйтеся ПДР та будьте максимально уважними на дорозі, дотримуйтеся норм законодавства! У разі вчинення дорожньо-транспортної пригоди, залишайтеся на місці події та очікуйте на приїзд працівників патрульної поліції!

Помітили помилку? Бу
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер