images/stories/logosait_new.jpg

 

Поліція знайшла хуліганів, які підірвали піротехніку біля храму в Сумах

Поліція знайшла хуліганів, які підірвали піротехніку біля храму в Сумах
Фото: portal-pravoslavie.sumy.ua
Молоді люди кинули біля входу в храм піротехнічний засіб для страйкболу

У одного з молодих людей вилучили піротехнічний засіб, аналогічний тому, який було використано напередодні ввечері.

Поліцейські разом з СБУ встановили осіб, підозрюваних у вчиненні хуліганських дій в Спасо-Преображенському кафедральному соборі в Сумах, повідомляє прес-служба обласної поліції.

"Обидва - молоді люди, жителі Сум. З ними проводять відповідні слідчі дії в рамках відкритого кримінального провадження", - йдеться в повідомленні.

У одного з молодих людей правоохоронці при особистому огляді вилучили піротехнічний засіб, аналогічний тому, який було використано 18 січня в соборі по вул. Соборній.

Правоохоронці зазначили, що в п'ятницю о 19:24 в поліцію звернувся служитель Спасо-Преображенського кафедрального собору та повідомив, що на вході в приміщення невідомі кинули шашку, яка вибухнула.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, фахівці вибухово-технічної служби. "З'ясували: предмет, який вибухнув, виявився не шашкою, а піротехнічним засобом для гри в страйкбол, заряджений зернами кукурудзи", - наголошується в повідомленні.

У поліції заявили, що приміщення не пошкоджено, постраждалих немає. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Хуліганство.

Нагадаємо, 14 січня о 16:17 стало відомо про те, що горить будівля по вул. Лаврська, 23. За попередніми даними, пожежа почалася в одній з кімнат на другому поверсі з подальшим розповсюдженням вогню на дах. Незабаром повідомлялося про локалізацію пожежі в Лаврі.

Суд 17 січня обрав запобіжний захід підозрюваному в підпалі Києво-Печерської Лаври.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер