images/stories/logosait_new.jpg

 

У Польщі затримали понад 20 осіб за погрози політикам

У Польщі затримали понад 20 осіб за погрози політикам
Фото: rmf24.pl
Тисячі поляків прийшли попрощатися з мером Гданська

Поліція Польщі затримали понад двадцять осіб, підозрюваних у погрозах мерам, представникам державної адміністрації, місцевих органів влади і політикам.

Старший комісар Анджей Броварек з головного управління поліції сказав, що прокуратурі вже повідомили про затриманих, повідомляє Польське радіо.
"Мова йде не про звичайну критику або про гостре висловлення своєї думки, а про конкретні погрози убивством чи погрозу для життя багатьох людей. В останні дні було затримано понад 20 осіб. Йдеться про людей, які публікували повідомлення в Мережі, але також і про дзвінки в екстрені служби з погрозами мерам міст і членам органів місцевої влади", - сказав Броварек.
Поліція подякувала всім громадянам і ЗМІ за надання інформації про незаконні публікації або коментарі.
Нагадаємо, що напередодні в Польщі попрощалися з мером Гданська Павлом Адамовичем, на якого 13 січня під час благодійного концерту напав чоловік з ножем. На наступний день мер помер у лікарні.
Пізніше стало відомо, що напад скоїв 27-річний чоловік, який під виглядом представника ЗМІ безперешкодно вийшов на сцену і завдав Адамовичу мінімум два удари ножем у ділянку серця. Він був затриманий на місці.

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер