images/stories/logosait_new.jpg

 

Легалізовано працю 35 найманих працівників

На виконання Розпорядження КМУ від 5 вересня 2018 року №649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення» спільно з Управлінням Держпраці в Тернопільській області проведено комплексні заходи, спрямовані на детінізацію зайнятості та доходів населення в області.

Так, згідно з актом звірки щодо обміну отриманою за результатами контрольно-перевірочних заходів інформацією між Головним управлінням ДФС у Тернопільській області та управлінням Держпраці в області впродовж 2018 року проведено інспекційні відвідування та спільні перевірки по 41 суб’єкта господарювання, що використовують найману працю. Результатом вжитих заходів є застосування фінансових санкцій на суму 6 млн 325,5 тис. грн, складено та направлено до суду 33 протоколи про вчинення адмінпорушень, а також застосовано адмінсанкцій на суму 27,03 тис. гривень. Крім цього, фіскальною службою дораховано 31,2 тис. грн податків та зборів.

Загалом минулого року за результатами вжитих заходів податкового контролю легалізовано працю 35 найманих осіб.

Фіскальна служба Тернопільщини закликає дотримуватися чинного законодавства щодо належного оформлення трудових відносин та виплачувати зарплату не нижче законодавчо встановленого рівня, у 2019 році – 4 173 гривні.



Сектор комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області




Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер