images/stories/logosait_new.jpg

 

Розпочався ІІ Всеукраїнський Мистецький конкурс на податкову тематику

За ініціативи Університету Державної фіскальної служби України в січні–лютому 2019 року в Головному управлінні ДФС в Тернопільській області проводитиметься перший відбірковий етап ІІ Всеукраїнського Мистецького конкурсу «Податкова абетка» - для учнів 1-4 класів та «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» - для учнів 5-9 класів.

Метою конкурсу є популяризація податкової та митної грамотності, сприяння творчому підходу до виховання та формування свідомого ставлення до сплати податків у дітей та молоді шкільного віку.

На Конкурс приймаються роботи у форматі А2, А3, А4, а також сюжетні композиції виконані за допомогою: аплікації, колажу, вишивки, в’язання, батику, бісероплетіння, випалювання, художньої різьби, чеканки, ліплення, вітражу тощо.

Конкурсні роботи можуть бути підготовлені до експонування (укомплектовані паспарту, підрамником, рамкою). Відповідно до Положення про конкурс, не прийматимуться роботи дітей працівників органів ДФС.

Конкурс проводитиметься в два етапи. Перший етап – у січні – лютому 2019 року на регіональному рівні, другий – у березні 2019 року на базі Національного університету ДФС України.

Творчі роботи необхідно надсилати до 22.02.2019 року на адресу Головного управління ДФС у Тернопільській області: м. Тернопіль, вул. Білецька,1, к.1002.

Детальнішу інформацію про проведення Конкурсу можна отримати за телефоном (0352) 43-46-01 (контактна особа - Наталя Сорока) або на сайті Університету за посиланням: www.nusta.edu.ua.



Сектор комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер