images/stories/logosait_new.jpg

 

Поліцейські продовжують вилучати небезпечні предмети у жителів Тернопільщини

На території краю триває позачерговий місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів. Його завдання – виявлення та вилучення з незаконного обігу небезпечних предметів.

За останню добу працівники поліції задокументували одразу декілька фактів незаконного поводження зі зброєю. До працівників Чортківського відділу поліції звернувся житель села Кривеньке. Чоловік здав поліцейським предмет схожий на пістолет «Mauser» та 90 патронів до нього, які виявив в лісовому масиві неподалік населеного пункту.

Ще один небезпечний предмет добровільно здав у правоохоронні органи мешканець Підгайців. Чоловік розповів, що знайшов пістолет ще наприкінці минулого року, однак тільки зараз вирішив здати його до відділення поліції.

Усі небезпечні знахідки поліцейські вилучили та направили на експертизу до обласного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України – «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами».

Нагадуємо, що профілактичні заходи щодо вилучення з обігу незаконної зброї та вибухівки триматимуть до 3 лютого.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер