images/stories/logosait_new.jpg

 

31 січня завершується реєстрація на пробне ЗНО

Реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання добігає завершення. До 31 січня абітурієнти на Тернопільщині можуть зареєструватися і випробувати свої знання з одного або двох навчальних дисциплін: української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії та іноземних мов. Повідомляє канал Тернопіль1.

Заступник директора ТОКІППО, відповідальний за проведення ЗНО у Тернопільській області Юрій Шайнюк каже, станом на 28 січня в області в області зареєструвалися вже понад 6,5 тисяч учасників на близько 10 тисяч тестувань.

Юрій Шайнюк додає, охочих скласти пробне ЗНО цього року чимало, відтак, у підсумку розраховують на рекордну кількість учасників. “Частина учасників реєструється на один предмет, частина на два. Можна сказати, що з 3-х учасників, двоє реєструються на два предмети. Люди зрозуміли, що інші шляхи отримання позитивного результату під час проходження ЗНО відсутні, єдиний шлях – це власні знання”, каже Юрій Шайнюк.

Нагадаємо, реєстрація на пробне ЗНО триватиме до 31 січня та вартує 132 гривні. Саме тестування відбудеться 16 і 23 березня.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер