images/stories/logosait_new.jpg

 

Яку комісію сплачують тернополяни на оплату комунальних послуг в установах Ощадбанку?

Комісія за комунальні платежі залежить від наявності укладених договорів між постачальниками послуг та банком.

Оплата комунальних послуг за допомогою платіжної пенсійної картки у касах Ощадбанку безкоштовна для пенсіонерів – держателів пенсійних карток банку.

Безкоштовне приймання комунальних платежів від усіх категорій клієнтів на адресу постачальників комунальних послуг, які мають прямі договори з банком, – в інформаційно-платіжних терміналах (ІПТ) Ощадбанку при оплаті платіжною карткою Ощадбанку.

Без комісії через ІПТ при оплаті карткою приймаються комунальні платежі  за газопостачання, водопостачання, електроенергію, теплопостачання, вивезення твердих побутових відходів (ТПВ) та телекомунікаційні послуги.

Зокрема, в Тернопільській області таких терміналів 76, з них 32 од. у Тернополі.

Комісія за прийом платежів в касі за газ, тепло, водопостачання, електропостачання, послугу з вивезення побутових відходів становить 0,5% від суми, але не менше 5 грн. за кожну послугу, безкоштовно в касі  для пенсіонерів – держателів пенсійних карток банку.

Комісія  при готівковій оплаті через ІПТ за газ, тепло, водопостачання, електропостачання,  послугу з вивезення побутових відходів становить 0,5% від суми, але не менше 2 грн. (при розрахунках платіжною карткою Ощадбанку комісія не утримується).

У разі відсутності укладеного постачальником послуг договору з банком приймання платежів за житлово-комунальні послуги проводиться за стандартними тарифами. Приймання платежів за утримання будинку (у тому числі і для ОСББ) здійснюється через ІПТ зі сплатою комісії  платником  в розмірі 3,00 грн., в касі банку – 10 грн.

Звертаємо також увагу, що всі клієнти банку можуть безкоштовно оплачувати комунальні послуги в WEB- і Mobile-банкінгу «Ощад 24/7» в розділі «Платежі на довільні реквізити». Оформити платіжну карту для користування онлайн-платформою «Ощад 24/7» можна в будь-якому відділенні банку.

«Моя картка» видається безкоштовно і оформлюється протягом 15 хв. Заяву до Пенсійного фонду банк передає самостійно, клієнту не потрібно нікуди додатково звертатись. Співробітники Ощадбанку повідомлять про готовність картки та можливість її отримати у відділенні, де було подано заяву.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер