images/stories/logosait_new.jpg

 

Лютий на Тернопільщині розпочнеться зі значного потепління

Буде тепло. На Тернопільщині лютий розпочнеться з плюсових температурних показників. Вони будуть вищими за норму відповідно до цієї пору року на 3-5 градусів.

Отже, у найближчі дні погода в області обумовлюватиметься впливом атмосферних фронтів різної активності. Вночі 1 лютого падатиме мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Водіям слід бути обережними – очікується туман, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Температура вночі становитиме від -4 до 1 градуса тепла, вдень від -1 до +4.

2 лютого – без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Температурні показники вночі коливатимуться від 4 градусів морозу до +1 градуса тепла, вдень +1+6 вище 0.

Без істотних опадів та з ожеледецею на дорогах буде й 3 лютого. Нічні температури повітря будуть близькими до 0, денні – +3+8 градусів тепла.

4 та 5 лютого тернополянам слід приготувати парасольки. Якщо вночі буде без істотних опадів, то вдень падатиме невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Температура вночі  4 лютого становитиме від 0 до +5, вдень +2+7. Наступного дня температура повітря вночі буде без змін, вдень від 0 до 5 градусів тепла.

Повідомили журналістам Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” в Тернопільському  обласному гідрометеоцентрі.

Джерело: mediator.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер