images/stories/logosait_new.jpg

 

На Донбасі за день шість обстрілів, поранений боєць

На Донбасі за день шість обстрілів, поранений боєць
ЗСУ контролюють ситуацію на Донбасі

За даними української розвідки, вогнем у відповідь ЗСУ один сепаратист був убитий, ще двоє отримали поранення.

За минулу добу, 31 січня, підрозділи сепаратистів шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Двічі застосовувалася зброя, заборонена Мінськими угодами. Один боєць ЗСУ отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в ранковому зведенні в п'ятницю, 1 лютого.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання Схід обстріли позицій наших захисників велися: двічі з мінометів калібру 82 мм, БМП-2, великокаліберних кулеметів і гранатометів - в районі селища Піски", - йдеться в повідомленні.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання Північ противник обстріляв позиції: з мінометів калібру 82 мм і гранатометів - в районі населеного пункту Кряківка; з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів - в районі селища Кримське; з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - в районі хутора Вільний; з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі Станиці Луганської.

"Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав", - зазначили в штабі.

За даними української розвідки, у відповідь вогнем ЗСУ один сепаратист був убитий, ще двоє отримали поранення.

Нагадаємо, за добу 30 січня на Донбасі зафіксували сім ворожих обстрілів. Тричі застосовувалася зброя, заборонена Мінськими угодами. Тоді ЗСУ не зазнали втрат.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер