images/stories/logosait_new.jpg

 

Музичний фестиваль «Файне місто» отримав почесну європейську відзнаку

Тернопільський музичний фестиваль «Файне місто» отримав європейський знак якості “EFFE Label 2019-2020″, продемонструвавши свою міжнародну відкритість, високу мистецьку якість і активне залучення громадськості.

Про це повідомляється на найбільшому пошуковому онлайн-порталі європейської фестивальної спільноти https://www.festivalfinder.eu/, яким користуються музичні шанувальники, журналісти та туристи з понад 40 країн Європи.

Після оцінки національними експертами фестивалю на дотримання європейських стандартів якості, Міжнародне журі EFFE підтвердило його відповідність вимогам знаку EFFE та долучило «Файне місто» до участі у  конкурс на здобуття Премії EFFE (EFFE Award). Офіційна церемонія проголошення лауреатів Премії EFFE і володарів відзнаки EFFE відбудеться у вересні 2019  року в Брюсселі.

До слова, цього року міжнародний музичний фестиваль «Файне місто» проходитиме всьоме 25 – 28 липня на території тернопільського іподрому. Організатори уже  оголосили учасників, які подарують нам незабутні емоції та яскраві музичні шоу, серед яких: Powerwolf, Avatar, Eskimo Callboy, Elysium Band, FliT, RIDEAU, VelikhanBand

Довідково. Європейська асоціація фестивалів – організація, що об’єднує сьогодні понад 100 фестивалів та фестивальних об’єднань із понад 40 країн світу. У 2014 році вона започаткувала проект «Європа підтримує фестивалі, фестивалі підтримують Європу» або «Europe for festivals, festivals for Europe» (EFFE), що співфінансується Європейським Союзом. Метою проекту є надання міжнародного визнання найкращим фестивальним подіям у Європі, присуджуючи їм спеціальний знак якості – EFFE. Усі фестивалі, які отримали відзнаку EFFE, внесені в календар європейських фестивалів, представляючи широку і активну культурну сцену Європи.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер