images/stories/logosait_new.jpg

 

У резиденції прем'єра Вірменії сталася крадіжка

У резиденції прем єра Вірменії сталася крадіжка
Фото: panorama.am
У резиденції прем'єр-міністра Вірменії сталося пограбування

З резиденції вірменського прем'єр-міністра Нікола Пашиняна наприкінці січня вкрали чотири пам'ятні медалі.

Співробітниця резиденції прем'єр-міністра Вірменії вкрала пам'ятні медалі, повідомила представник Слідчого комітету країни Наїра Арутюнян на своїй сторінці у Facebook.
За даними поліції, чотири медалі зникли зі стенда невикористовуваного холу на третьому поверсі резиденції 30 січня. Пізніше цінні речі були повернені на місце. За фактом крадіжки порушено кримінальну справу.
"У слідчий відділ єреванського району Арабкір з'явилася затребувана на роботі на проспекті Баграмяна, 26, жінка 1956 року народження і повідомила, що це вона 30 січня забрала пам'ятні медалі, а 31 січня повернула їх", - розповіла Арутюнян.
Раніше територія резиденції, більш відомої як "Баграмяна, 26" (або президентська резиденція), була закрита для широкої публіки. Однак після зміни влади в країні навесні 2018 року прем'єр-міністр Нікол Пашинян доручив відкрити ворота, з тих пір у резиденції була встановлена почесна варта, а на території могли гуляти всі охочі.

Нагадаємо, 27 січня в Москві з виставки в Третьяковській галереї викрали картину Ай-Петрі. Крим. Злочинець вийняв полотно з рами і подався собі геть. Підозрюваного затримали через декілька годин, картину повернули назад - на виставку.
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер