images/stories/logosait_new.jpg

 

Погода на тиждень: дощі і похолодання

Погода на неделю 4 - 8.02.2019
В Україні очікується мінлива хмарність, місцями дощі

З понеділка по п'ятницю температура повітря перебуватиме в плюсовому діапазоні термометра, лише ночами опускаючись трохи нижче нуля.

Протягом робочого тижня 4 - 8 лютого в Україні очікуються дощі і мінлива хмарність. В середині тижня почне знижуватися температура повітря, також очікуються опади у вигляді мокрого снігу, повідомляє Укргідрометцентр.
У понеділок, 4 лютого, на більшій частині країни туман, видимість 200 - 500 м; на дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. На більшій частині території - Обласний. Сонце буде тільки на півдні, а також Кіровоградській, Черкаській та Дніпропетровській областях. Вдень повітря прогріється до +7. В Одеській, Миколаївській, Херсонській областях та в Криму може потеплішати до +12. Вночі очікується від -2 до +3 градусів.
Фото: Укргідрометцентр
У вівторок, 5 лютого, на заході України пройдуть дощі, денна температура повітря 1 - 5 градусів вище нуля. На півдні - до +10. На більшій частині країни хмарно з проясненнями. Вночі температура очікується від 0 до -3 градусів.
Фото: Укргідрометцентр
У середу, 6 лютого, дощі очікуються на півночі, в центрі і на заході. На решті території - мінлива хмарність. Денна температура 2 - 4 градусів. На півдні - до +10. Вночі стовпчик термометра опуститься до -4.
Фото: Укргідрометцентр
У четвер, 7 лютого, дощі з мокрим снігом очікуються на сході і півдні країни. На решті території - хмарно з проясненнями. На заході температура повітря триматиметься на рівні від +1 до +4 градусів. На сході країни температура повітря вдень від -2 до +3 градусів. Вночі очікується -2... -4.
Фото: Укргідрометцентр
У п'ятницю, 8 лютого, на сході і півдні країни продовжать йти дощі з мокрим снігом. На решті частини мінлива хмарність. На заході температура повітря триматиметься на рівні від +2 до +6 градусів. На сході країни температура повітря вдень від -1 до +3 градусів. Вночі похолодає до -4.
У Києві в цей день буде без опадів, температура повітря вдень -1... +1 градус вище нуля.
Нагадаємо, 2 лютого харківський бабак Тимко IIІ передбачив пізню весну.
Раніше синоптики розповіли про погоду в лютому, пообіцявши морози до -30 градусів, снігопади, а також відлигу.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер