images/stories/logosait_new.jpg

 


Репортаж

Публікаціі

Новини економіки

Спортивні новини

Корисні поради

Новини Тернополя

Пряма мова

Україна та світ

Здоров`я

Культура

Інспектори з паркування винесли 62 постанови за минулий тиждень

Від початку минулого тижня на вулицях міста активно працюють інспектори з паркування управління муніципальної інспекції Тернопільської міської ради.

Впродовж тижня за недотримання правил паркування на водіїв-порушників було винесено 62 постанови про адміністративне правопорушення, з яких пільговим періодом для сплати штрафів скористались 30% власників транспортних засобів.

Детальнішу інформацію про обставини винесення постанови про адміністративні правопорушення із зазначенням дати та місця правопорушення, геолокації та фото, можна отримати на сайті Тернопільської міської ради в рубриці «Постанови за порушення правил паркування».

Нагадаємо, у Тернополі на базі управління муніципальної інспекції функціонує сектор контролю за паркуванням транспортних засобів, інспектори якого мають право приймати рішення щодо штрафування за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів. Відповідні дії регулюються Законом України «Про реформування сфери паркування транспортних засобів», який набрав чинності 27 вересня 2018 року.

Банер
Банер

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні852
mod_vvisit_counterВчора1322
mod_vvisit_counterЦього тижня3965
mod_vvisit_counterМинулого тижня11064
mod_vvisit_counterЦього місяця26348
mod_vvisit_counterМинулого місяця42119
mod_vvisit_counterЗагальна53225810

Online (20 хв. тому): 19
Ваш IP: 172.69.7.52
,
Сьогодні: 2024-04-18
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер
Банер