images/stories/logosait_new.jpg

 

Запрошуємо громадськість взяти участь у розробці проєкту Програми економічного та соціального розвитку

"З метою забезпечення сталого соціально-економічного розвитку громади, на виконання Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України» Тернопільською міською радою та її виконавчими органами розпочато розробку проєкту Програми економічного та соціального розвитку Тернопільської міської територіальної громади на 2020-2021 роки. (далі – Програма).

Програма визначає цілі та пріоритетні напрями соціально-економічного розвитку громади, містить комплексну систему заходів, спрямованих на досягнення поставлених цілей і вирішення проблем громади за рахунок спільної і скоординованої роботи органів місцевого самоврядування, підприємств, організацій, установ і громадськості.

Заплановані Програмою заходи фінансуватимуться за рахунок коштів підприємств, інвесторів, місцевого бюджету, інших джерел.

Ваша думка і Ваші пропозиції дуже цінні для нас!

Просимо надавати пропозиції щодо заходів, які сприятимуть соціально-економічному розвитку громади, як до розробників заходів у відповідній сфері діяльності, так і до управління економіки, промисловості та праці за адресою:  м. Тернопіль, вул. Коперніка,1 каб. 401, або електронною поштою:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер