images/stories/logosait.jpg

 

«Шлюб за добу»: зробіть осінь особливою!

Ви все ще думаєте, як зробити цю осінь особливою?

Все дуже просто! Берете свою половинку – і мерщій на «Шлюб за добу»! Нагадаємо, сервіс дозволяє одружитися за спрощеною процедурою, не чекаючи 30 днів після подання заяви, у зручний для вас час та за обраним вами місцем.

Організатори шлюбної церемонії:

  • м. Тернопіль, вул. Мазепи, 1, «Офіс щастя»
    (Світлана Кріпець – тел. 096 39 81 621);
  • м. Тернопіль, бульвар Тараса Шевченка, 27, Український дім «Перемога»
    (Ольга Говорченко – тел. 096 789 04 36);
  • м. Кременець, вул. Шевченка, 90, Кременецький краєзнавчий музей
    (Тетяна Медведь – тел. 068 356 41 41);
  • м. Чортків, вулиця Сонячна, 7, КП «Чортків дім»
    (Галина Олійник – тел. 096 91 92 700; 0355 22 08 94).

Перелік документів

Державна реєстрація шлюбу між громадянами України:

  • паспорт громадянина України (при наданні id-картки додатково подається витяг з реєстру про місце реєстрації);
  • ідентифікаційний код;
  • якщо один із наречених вже перебував у шлюбі, додатково надається документ, що підтверджує припинення попереднього шлюбу (свідоцтво про розірвання шлюбу, рішення суду про розірвання шлюбу, свідоцтво про смерть);
  • особи, в яких вилучено паспорт громадянина України, у зв’язку з взяттям на консульський облік в іншій державі, надають паспорт громадянина України для виїзду за кордон з відповідною відміткою про це в паспорті.

Державна реєстрація шлюбу між чоловіком та жінкою, які не є громадянами України (або один із них):

  • закордонний паспорт (або паспортний документ) іноземця та нотаріально засвідчений в установленому порядку переклад на українську мову;
  • якщо в іноземця є дозвіл на проживання, додатково надається посвідка на тимчасове чи постійне місце проживання в Україні з відміткою в закордонному паспорті про видачу такої посвідки;
  • якщо один із наречених вже перебував у шлюбі, додатково надається документ, що підтверджує припинення попереднього шлюбу (свідоцтво про розірвання шлюбу, рішення суду про розірвання шлюбу, свідоцтво про смерть), легалізований (апостильований) відповідним чином та нотаріально засвідчений в установленому порядку перекладом на українську мову.

Зверніть увагу, що перед подачею заяви на реєстрацію шлюбу потрібно перевірити легальність перебування іноземця на території України. Для цього Вам потрібно звернутись з усіма вищезазначеними документами до менеджера сервісу «Шлюб за добу». Копію паспорта іноземця та його перекладу направлять на перевірку до відділу державної реєстрації актів цивільного стану. В середньому, термін перевірки складає від 1 до 5 робочих днів.

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області

Банер
Банер
Банер
Банер