images/stories/logosait_new.jpg

 

Шість нових великогабаритних автобуси незабаром розпочнуть курсувати вулицями Тернополя

Незабаром на вулиці міста виїде шість нових пасажирських низькопідлогових автобусів з європейськими стандартами комфорту, які нещодавно прибули до Тернополя з Чехії. У перший період ці автобуси здійснюватимуть рейси на маршруті №35.

«Ми продовжуємо процес створення у місті єдиної комунальної транспортної компанії, і відповідно до цього, здійснюємо придбання комфортабельного транспорту загального користування, - зазначив Сергій Надал. – Загалом, на сьогоднішній день у Тернополі уже є 18 низькопідлогових автобусів марки «MAN», придбаних за кошти з місцевого бюджету, і ще три таких автобуси впродовж жовтня будуть доставлені у місто».

Усі новопридбані автобуси «MAN A21» є великогабаритними місткістю понад 80 пасажирів, обладнані двигуном внутрішнього згорання на зрідженому паливі (LPG), є екологічно безпечними та відповідають стандарту Євро5.  Окрім того, автобуси доступні для перевезення осіб з інвалідність або обмеженою мобільністю, адже обладнані відкидним пандусом, ремнем кріплення, а також діє функція виклику водія для екстреної зупинки.

Проте, як повідомив директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх, якщо рухомий склад транспортних засобів постійно оновлюється і поповнюється, то водіїв автобусів та тролейбусів у підприємстві  - нестача.

«Наразі триває набір водіїв автобусів та тролейбусів, і ми запрошуємо на роботу осіб віком від 21 року, у яких є стаж водіння не менше трьох років та відповідна категорія у посвідченні водія, - додає Андрій Мастюх. -  Працівникам гарантуємо достойну заробітну плату і повний соціальний пакет».

Для отримання більш детальної інформації щодо працевлаштованим, просимо звертатись у КП «Тернопільелектротранс за адресою: вул. Тролейбусна, 7, тел.: (0352) 43 63 32.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер