images/stories/logosait.jpg

 

Бібліотека підготувала підбірку кращих рецептів українських страв

0

Українці – привітний і гостинний народ, який вміє нагодувати так, щоб гостям щедрий стіл запам’ятався надовго.

Наша національна кухня була і є різною: обрядова, святкова, поминальна, урочиста, лікувальна, відзначається великою різноманітністю страв і їх високими смаковими й поживними якостями.

Для поважних тернопільських господинь Тернопільська обласна бібліотека для молоді підготувала підбірку кращих рецептів українських страв “Різдвяні смаколики”.

Справжньою перевагою рецептів, наведених у книгах, є те, що вони не потребують чужоземних див — досить звичайних, усім відомих і доступних продуктів. Будь-яка господиня, скориставшись такими рецептами і доклавши трішки зусиль і часу, зможе приємно здивувати й порадувати свою сім’ю чимось смачненьким.

Виставка діє у відділі міського абонемента (І-й поверх).

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер