images/stories/logosait_new.jpg

 

Юні футболісти з Копичинець стали переможцями фіналу ДЮФЛ України серед 17-річних юнаків

Юні футболісти з Копичинець стали переможцями фіналу ДЮФЛ України серед 17-річних юнаків

Фінальний поєдинок Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед 17-річних юнаків (перша ліга) між командами ТО ДЮСШ з ігрових видів спорту «Надія» (місто Копичинці) та «Любомир» з Київської області (смт Ставище) завершився перемогою наших земляків. Відтак, обігравши суперників з рахунком 2:0, футболісти з Копичинець стали чемпіонами турніру.

 

Фінал «чотирьох» Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед 17-річних юнаків (U-17) відбувався в Умані (Черкаська область). За титул переможця змагались команди «Люботин» з Харкова, «Любомир» з смт Ставище Київської області, футболісти із міста Одеси та представники Тернопільської ОДЮСШ з ігрових видів спорту із Копичинець.

Аби пробитись до фіналу, нашій команді вдалося у півфіналі  з рахунком 1:0 здолати команду «Люботин» з Харківської області, яка в результаті посіла на цих змаганнях третє місце, а одесити були четвертими.

Також гравець копичинецької команди Максим Бутенко здобув звання «Кращий гравець турніру», а Ілля Поповський став «Кращим зв’язковим».

Готували команду до змагань тренери Ігор Шпікула, Михайло Хоптовий, Андрій Хоптовий, Ярослав Шпікула та Назар Західний.

Фото із сайту Асоціації футболу Тернопільщини

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер