images/stories/logosait_new.jpg

 

У Підволочиську провели фізкультурно-оздоровчі заходи з нагоди Дня молоді

У Підволочиську провели фізкультурно-оздоровчі заходи з нагоди Дня молоді

Фізкультурно-оздоровчі з нагоди Дня молоді відбулись у неділю, 27 липня 2021 року, у смт. Підволочиськ. На майданчику зі штучним покриттям, що біля місцевого стадіону, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів змагання з дворового футболу на майданчику ЮКА. Прототипом цієї гри виступили такі відомі футбол, хокей, гандбол, баскетбол, водне поло, теніс, настільний теніс, хокей з м’ячем, бадмінтон, мотобол, автобол та велобол.

Оригінальність такого дворового футболу полягає в тому, що влучати потрібно не у ворота, а у ціль у вигляді циліндра, висотою 20-25 см і діаметром 6-8см, або пляшку з водою, на круглому майданчику для гри. Влучити в ціль потрібно із-за меж неігрової зони діаметром 3 м. Характерною особливістю вищезгаданих спортивних ігор є те, що в них сперечаються між собою невеликі команди, що складаються з одного або двох учасників. Майданчики ЮКА можна встановити у будь-якому місці, а грати можуть як діти, так і люди середнього та похилого віку, та люди з обмеженими фізичними можливостями. Гравці в результаті отримують чимале фізичне навантаження, а ще - емоційно розвантажуються та загартовують не тільки тіло, але й дух.

Отже, десять команд-учасниць, з них шість команд хлопців та чотири команди дівчат змагались між собою у дворовому футболі на майданчику ЮКА. Як хлопці, так і дівчата отримали багато позитивних емоцій та виявили неабияку волю до перемоги. Дві з половиною години тривали футбольні баталії.

Окрім цього, діти взяли участь ще й у змаганнях з дартсу та фрізбі. Переможці та призери змагань з дворового футболу нагороджені медалями та сувенірною продукцією з логотипом «Спорт для всіх». А учасники змагань з фрізбі та дартсу отримали друковану продукцію від ТОВ «Видавництво «Школярик».

Усі учасники змагань нагороджені відзнаками від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер