images/stories/logosait_new.jpg

 

Міський голова Сергій Надал привітав працівників сфери торгівлі з професійним святом

Щорічно, в останню неділю липня в Україні відзначають День працівника торгівлі. Напередодні професійного свята працівників сфери торгівлі та громадського харчування Тернополя привітав міський голова Сергій Надал.

«Для Тернополя торгівля має особливе значення, адже саме завдяки їй з’явилось наше місто, яке свого часу виникло на перетині торгових шляхів. Саме у сфері торгівлі зайнята найбільша кількість населення нашої громади, а тисячі тернополян завдяки торгівлі мають роботу, отримують заробітну плату, сплачують податки,  – зазначив міський голова Сергій Надал. – Рік був непростим, адже пандемія внесла свої корективи та обмеження для цієї сфери. Тож хочу подякувати вам за те, що не зважаючи на такий складний період, ви зберегли свій бізнес, а відтак і роботу мешканців громади. Дякую за підтримку медичних установ у непростий період, за те, що з вашою допомогою можемо здійснювати соціальні проєкти, підтримувати малозабезпечених людей та втілювати багато інших проєктів».

Міський голова побажав представниках сфери торгівлі успіхів у проєктах, надійних партнерів, вдячних покупців, здоров’я та благополуччя.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер