images/stories/logosait_new.jpg

 

Представники тернопільського «Інваспорту» Назар Хом’як та Ростислав Паньків здобули по дві золотих і дві срібних медалі на чемпіонаті України з шашок

У чудовому куточку України на базі практик «Гарт», яка розташована на березі озера Світязь, що знаходиться в селі Світязь Ковельського району Волинської області, відбувся чемпіонат України з шашок-100 з класичної та блискавичної гри (чоловіки, жінки) та чемпіонат України з шашок-100 з класичної та блискавичної гри (молодь) серед спортсменів з порушеннями слуху. У цих змаганнях взяло участь 52 спортсмени з 15 регіонів України (38 дорослих та 14 юніорів). Збірну Тернопільського регіонального центру та ДЮСШІ «Інваспорт» представляло п’ять учасників, а також учень Тернопільської спеціальної школи Тернопільської обласної ради. Отож, у складі команди виступали ПАНЬКІВ Ростислав, ХОМЯК Назар, кандидат у майстри спорту ХАРЧУК Лариса, КАРАГОДІН Сергій, ПЕТРУНИК Ярослав.

Наші спортсмени досягли таких результатів:

У RAPID (молодь U 23) блискавична гра за коловою системою 7 турів:

І місце - ХОМЯК Назар;

ІІ місце - ПАНЬКІВ Ростислав.

У класичній грі за коловою системою 7 турів (молодь U 23):

І місце - ХОМЯК Назар;

ІІ місце - ПАНЬКІВ Ростислав.

У чемпіонаті України з блискавичної гри за коловою системою 9 турів (жінки):

4 місце - кандидат у майстри спорту ХАРЧУК Лариса.

У класичній грі за коловою системою 9 турів (жінки):

4 місце - кандидат у майстри спорту ХАРЧУК Лариса.

У чемпіонаті України з класичних шашок серед чоловіків:

4 місце - КАРАГОДІН Сергій (набрав 12 очок з 18 очок).

Готував спортсменів до цих відповідальних змагань тренер-викладач вищої категорії ДЮСШІ, майстер спорту ЯБЛОНСЬКИЙ Пантелеймон.

Тернопільський регіональний центр та ДЮСШІ «Інваспорт» висловлює щиру вдячність директору Тернопільської спеціальної школи СМАЧИЛУ Івану за розуміння та співпрацю у підготовці спортсмена.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер