images/stories/logosait_new.jpg

 

Заробити на киберспорте - як правильно скласти прогноз?

Заробити на киберспорте - як правильно скласти прогноз?


Ставки на кіберспорт можна порекомендувати всім тим, хто любить сучасні напрямки в спорті і непогано розбирається в проходять турнірах, ймовірних наслідках матчів та їх учасників

На кого краще поставити в майбутньому кіберспортивного матчі?

Віртуальний спорт об'єднує величезну аудиторію гравців, які заробляють завдяки перемогам улюблених клубів на ключових турнірах. Від Беттери лише потрібно вибрати підходящого букмекера для ставок, а також переконатися в правильності своєї передматчевій підготовки. На сайті https://parimatch.com/ru/e-sports можна ознайомитися з кіберспортивного подіями, які пройдуть найближчим часом , щоб скласти для себе уявлення про те, на кого в розділі eSports буде найкраще зробити ставку.

Популярні дисципліни кіберспорту

Далеко не всі комп'ютерні ігри можуть використовуватися для проведення турнірів. Це пов'язано з тим, що не завжди вдається дотримати баланс, в якому кожна ігрова фракція або персонаж будуть в рівних умовах з суперниками. З цієї причини можна виділити кілька ключових дисциплін, які можна відшукати в лінії надійного БК.

Ставки на CS: GO

З матеріалу https://isport.ua/other/cybersport/4963705-navi -gambit-rezultat-grand-finala можна дізнатися, що NaVi відігралися з 0: 2 і обіграли Gambit в гранд-фіналі RMR-турніру. З цієї причини команда з України в хорошій формі і ставки на неї в Counter Strike: Global Offensive буду виправданим рішенням. Дана кіберспортивного дисципліна є лідером глядацьких симпатій. Організатори турнірів це чудово розуміють, тому проводять безліч змагань між командами протягом усього року. Беттери можуть поставити на:

  • переможця або нічийний рахунок;
  • фору (мінусову - для фаворита, плюсову - для Андердог);
  • індивідуальний тотал гравців;
  • на статистику команди.

Стаття https://sportarena.com/betting / saw-wisla-krakow-stavki-na-kibersport-po-cs-go-15 / дозволила скласти прогноз, як буде проходити матч між sAw - Wisła Kraków. Ставки на кіберспорт по CS: GO актуальні практично протягом усього року, а в момент, коли в турнірному графіку починається затишшя, гравці можуть ставити на Dota 2.

Ставки на Dota 2

Ця розрахована на багато користувачів гра відбувається між двома командами, які змагаються за перемогу, намагаючись знищити фортецю супротивника. У кожної зі сторін є 5 гравців, які на початку матчу вибирають собі героя. В доті зазвичай роблять ставки на результат в матчі, тотал з убивств, а також результат з форою або тривалість зустрічі між суперниками.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер