images/stories/logosait_new.jpg

 

17 серпня збірна України отримає нового головного тренера


Олександр Петраков очолить національну збірну України


Посилання на обкладинку (картинку):



За даними Metaratings, у вівторок, 17 червня, на Виконкомі УАФ буде представлений новий головний тренер національної збірної України - 64-річний Олександр Петраков. Одним з його помічників буде Андрій Анненков, з яким вони разом працювали в молодіжній збірній України, яка стала в 2019 році чемпіоном світу.


За наявною інформацією, консультантом збірної пропонували стати італійському фахівцю Мауро Тассотті, який входив в тренерський штаб попереднього рульового - Андрія Шевченка, проте він не погодився.


Нагадаємо, головним претендентом на посаду наставника української збірної був Сергій Ребров. Однак у нього річний контракт з арабським клубом «Аль-Айн», який український фахівець продовжить тренувати. До розриву контракту справа так і не дійшла.


Раніше повідомлялось, що якщо у Реброва виникнуть нерозв'язні проблеми, зокрема, непідйомна сума компенсації, то в УАФ є запасний варіант. Із заслуженим тренером України Олександром Петраковим була досягнута домовленість про те, що він стане  головним тренером національної збірної України з приставкою в.о.


Але оскільки Сергія Реброва не відпустили з «Аль-Айна», а Мирон Маркевич самоусунувся, УАФ зупинилася на кандидатурі Олександра Петракова.


За підсумками 2019 року Петраков увійшов до двадцятки кращих тренерів світового футболу за версією Міжнародної федерації футбольної історії і статистики IFFHS.


Нагадаємо, що вже 1-го вересня національна збірна України в черговому матчі відбіркового циклу чемпіонату світу зіграє з Казахстаном.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер