images/stories/logosait_new.jpg

 

Українка Костюк пробилася в чвертьфінал турніру в Чикаго

Українська тенісистка Марта Костюк (№56 WTA) перемогла естонку Кайю Канепі (№69 WTA) у другому колі турніру WTA в Чикаго.


Переможний для українки поєдинок тривав 1 годину і 33 хвилини і закінчився з рахунком 6:2, 6:3.

Марта зробила 4 ейси, допустила 6 подвійних помилок, реалізувала 4 з 9 брейк-поінтів. Це була перша зустріч тенісисток в історії. На стартовому колі естонка перемогла українку Ангеліну Калініну.

Наступною суперницею в рамках чвертьфіналу Костюк буде росіянка Варвара Грачьова (№88 WTA). Попередня зустріч суперниць завершилась перемогою українки - 6:1, 6:2. Переконливу перемогу Марти прогнозували експерти сайту «Рейтинг Букмекерів».

Нагадаємо, в першому колі Марта обіграла канадку Кетрін Себов. Костюк розбила суперницю за півгодини. Рахунок поєдинку - 6:0, 6:3.

Здобула перемогу на турнірі в першому колі й інша українка - Еліна Світоліна. У статусі першої сіяної турніру WTA 250 в Чикаго вона на відмові обіграла 91-у ракетку світу Клару Бюрель (5:7, 6:1, 2:0, відмова француженки).

Світоліна у першому матчі в Чикаго реалізувала 6 з 9 брейк-поінтів, віддала 4 гейми на своїй подачі, а також подала 3 ейси і виграла 69% очок з першого м'яча.

У другому раунді в Чикаго Світоліну чекає зустріч з ще однією тенісисткою з Франції - Фіоною Ферро (№80 рейтингу WTA). В наступному раунді переможниця пари зіграє з Крістіною Младенович (№57 WTA).


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер