images/stories/logosait_new.jpg

 

Ярослава Магучіх отримала нову квартиру в Дніпрі

Олімпійській призерці, стрибунці у висоту Ярославі Магучіх за дорученням президента України вручили ключі від квартири в Дніпрі.



Згідно розпорядження Володимира Зеленського, квартиру в Дніпрі, крім спортсменки, також отримав ветеран АТО Ігор Сулима. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Дніпропетровської ОДА.

«Державний прапор захищають військові на фронті. Його прославляють і спортсмени на міжнародних змаганнях. Символічно, що саме в День Прапора України відзначаємо тих, ким пишаємося - легкоатлетку Ярославу Магучіх і учасника АТО Ігоря Сулиму», - сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко під час вручення ключів від квартир.

«Дуже приємно, що цінується наполеглива праця. Круто, коли так нагороджують людей за їх досягнення. Дизайн квартири є в голові - хочу модерний стиль. Але поки втілювати це в життя немає часу. Візьмуся після закінчення змагального сезону», - поділилася планами Ярослава.

Другий власник новенького житла військовий Ігор Сулима зазначив, що подарунок сім'я отримала напередодні 5-річчя доньки, яка народилася 24 серпня - в День незалежності України.

Нагадаємо, 19-річна легкоатлетка з Дніпра Ярослава Магучіх стала призером Олімпіади-2020 в Токіо. 7 серпня спортсменка завоювала бронзову медаль у стрибках у висоту. Варто відмітити, що експерти сайту Bookmaker Ratings прогнозували успіх українки, котра являється чинною чемпіонкою Європи та України.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер