images/stories/logosait_new.jpg

 

Українські юніори завоювали більше двадцяти медалей на чемпіонаті Європи з боксу

Українські боксери успішно виступили на юніорському чемпіонаті Європи в Сараєво (Боснія і Герцеговина), в якому брали участь юнаки та дівчата.

Наші спортсмени викликали справжній фурор, взявши 23 медалі із 29-ти можливих. Українці завоювали сім золотих, дев'ять срібних і сім бронзових нагород. Такий показник дозволив збірній України посісти друге місце в загальнокомандному заліку чемпіонату Європи.

Найбільше здивувала боксерський бомонд 13-річна красуня Кіра Макогоненко. Вона завоювала одну із золотих медалей, перемігши в фіналі турніру суперницю з Росії. Українка стала кращою в категорії до 42 кілограмів.

Відсвяткувала перемогу на рингу наша «Ломаченко в спідниці», як вже охрестили дівчину, українським національним танцем «гопак».

«Спасибі Всевишньому за все! - написала у себе в Інстаграм Кіра Макогоненко. - Перемогу в цьому чемпіонаті Європи я присвячую, в першу чергу, своїм батькам. Кращому татові і тренеру, який вірив у мене і підтримував. Своїй мамі, у якої був день народження 12-го числа - дарую цю перемогу тобі, рідна».

Додамо, що юна боксерка представляє Україну на міжнародній арені від Харкова, їй 13 років і вона вже активно веде свій Інстаграм, в якому є спільна фото з чемпіоном Василем Ломаченко.

Незважаючи на захоплення таким жорстким видом спорту, як бокс, дівчина намагається представляти себе в мережі і як майбутня модель, що у неї так же добре виходить, як і боксувати на ринзі.

З іншими цікавими новини, а також прогнозами експертів на важливі спортивні події, знайомтесь на порталі Metaratings.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер