images/stories/logosait_new.jpg

 

Легкоатлетка Наталя Стребкова – срібна призерка престижних міжнародних змагань у Будапешті

Легкоатлетка Наталя Стребкова – срібна призерка престижних міжнародних змагань у Будапешті

На міжнародних змаганнях у Будапешті, які входять до серії World Athletics Continental Tour, відома тернопільська легкоатлетка Наталія Стребкова, виступаючи у бігу на дистанції 3000 метрів з перешкодами, фінішувала другою з результатом - 9:32.05, що є її особистим рекордом. П’ять секунд не вистачило атлетці, щоб оновити національний рекорд України, який тримається за Валентиною Горпинич - 9:27.26 (2007 рік), - повідомляє портал «Жорстка атлетика».

 

«Важкий сезон тренувань і змагань. Відчувала, що цього року в найкращій своїй фізичній формі в житті. І нарешті 3000 м з перешкодами особистий рекорд - 9.32,05! Дякую Будапешт та World Athletics Continental Tour Bronze meeting за цей шанс, який вдалось втілити на 90%. Бо зажди хочеться краще», - написала Наталя Стребкова на своїй сторінці у соцмережах. ⠀

До речі, за словами спортсменки, наступні її змагання відбудуться 31.08 в Роверето в Італії, де вона виступить у бігу на 3000 м.

Наталя Стребкова – майстер спорту України міжнародного класу, представляє ФСТ «Динамо» та обласну школу вищої спортивної майстерності (тренери Олександр Степанюк та Михайло Борейко), була учасницею Олімпійських Ігор-2020 у Токіо, де єдиною від української збірної виступала у бігу на 3000 метрів з перешкодами.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер