images/stories/logosait_new.jpg

 

Правоохоронці Тернопільщини вирушили у відрядження в зону проведення Операції об'єднаних сил

Дбати про безпеку, підтримувати один одного під час несення служби та сумлінно виконувати поставлені завдання – основний обов’язок поліцейських, які в понеділок, 13 вересня, в складі зведеного загону поїхали в зону проведення Операції об'єднаних сил.

В чергове двомісячне службове відрядження вирушили бійці роти особливого призначення «Тернопіль», працівники різних структурних підрозділів поліції області та співробітники Управління патрульної поліції.
«Тримайтеся разом, підставляйте плече один одному і повертайтеся додому живими та неушкодженими», - звернувся з настановами до поліцейських очільник Нацполіції краю Олександр Богомол.

Керівник нагадав підлеглим про дисципліну та заходи безпеки, яких слід дотримуватися на східних рубежах.

Вперше в зону ООС їде інспектор роти особливого призначення «Тернопіль» Володимир Настин, але покладенні на нього обов’язки він добре знає. Серед них: перевірка підозрілих осіб, транспортних засобів, вантажів та вилучення предметів з обмеженим обігом. Окрім цього, поліцейський переконаний, що досвідчені колеги завжди допоможуть у різних ситуаціях.

Голова Тернопільської ОДА Володимир Труш побажав поліцейським наснаги та щасливо повернутись додому:

«Ми чекаємо вас в такому ж складі назад. Бережіть себе, своїх товаришів, пам’ятайте, за що ми боремось. Не втрачайте запалу, у вас велика підтримка від всіх нас, від усієї України».

Підтримати бійців перед далекою дорогою прийшли рідні, друзі та колеги по службі.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/Informacziya/pravooxoronczi-ternopilshhini-virushili-u-vidryadzhennya-v-zonu-provedennya-operacziji-objednanix-sil/

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер