images/stories/logosait_new.jpg

 

У Скалаті День фізичної культури і спорту теж відсвяткували дитячими змаганнями

У Скалаті День фізичної культури і спорту теж відсвяткували дитячими змаганнями

До дня фізичної культури і спорту у Скалаті Підволочиського району на Центральному стадіоні міста відбулись змагання з дворового футболу на майданчику ЮКА та естафети. У дворовому футболі хлопці змагались у двох вікових групах. Серед хлопців 2007-2008 років народження перше місце завоювала команда “Бурундуки”, друге місце виборола команда “Вєталь”, третє місце посіла команда “Кузя”.

А у віковій групі серед хлопців 2010-2012 рок народження перемогу здобула команда “Барселона”, друге місце завоював спортивний колектив “ПСЖ”, третє місце посіла команда “Манчестер Юнайтед”.

На майданчику ЮКА для дворового футболу діти отримали максимальне фізичне навантаження та безліч позитивних емоцій.

Цікаво та яскраво відбувались старти хлопців та дівчат 2010-2012 років народження у комбінованій естафеті, яка складалась з багатьох цікавих етапів. П’ять команд самовіддано боролись за перемогу.

Переможці та призери у дворовому футболі та естафетах нагороджені медалями та відзнаками Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” щиро дякує Скалатській міській раді, директору Скалатської дитячо-юнацької спортивної школи “Колос” об’єднаної територіальної громади Лесіву В.О., Скалатському комунальному центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” за вагомий внесок у проведенні та організації фізкультурно-оздоровчих заходів з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер