images/stories/logosait_new.jpg

 

Голова ОДА Володимир Труш нагородив юних переможців Всесвітніх учнівських спортивних ігор Катерину Кондратенко та Матвія Чауша

Голова ОДА Володимир Труш нагородив юних переможців Всесвітніх учнівських спортивних ігор Катерину Кондратенко та Матвія Чауша

Голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш мав зустріч із переможцями Всесвітніх учнівських спортивних ігор (ISF U15 World School Sport Games), тернопільськими спортсменами Катериною Кондратенко та Матвієм Чаушем. Наші юні земляки виступали у складі збірної України, яка на цьому турнірі, що з 11 до 19 вересня тривав у Белграді (Сербія), виборола перше загальнокомандне місце серед 35 країн-учасниць, здобувши 148 медалей (69 золотих, 43 срібних, 36 бронзових). Отож, два «золота» до медального заліку нашої команди додали і тернополяни. Так, легкоатлет Матвій Чауш став переможцем Ігор зі стрибків у висоту, а Катерина Кондратенко здобула перемогу у вільній боротьбі.

Голова Тернопільської ОДА Володимир Труш привітав спортсменів з перемогами, нагородив грошовими преміями, грамотами і книгами. «Ви наша гордість! Хочу підтримати кожного з юних, але таких успішних спортсменів! Велика подяка вашим тренерам, адже, знаю, що Катерину тренує батько, а Матвія – тренер на громадських засадах. Ваша праця неоціненна! Пишаюся кожним із вас і вірю в те, що ви – наші майбутні олімпійські чемпіони!», — зазначив Володимир Труш.

Участь у зустрічі взяли також заступник голови ТОДА Віктор Устенко, начальниця управління освіти і науки ТОДА Ольга Хома, начальник обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Бірюков, тренери юних спортсменів Сергій Кондратенко, Євген Кармелюк та батьки.

Додамо, що Катерина Кондратенко навчається в Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ст. №17 імені Володимира Вихруща з поглибленим вивченням іноземних мов, є вихованкою КУТОР «ТОДЮСШ з літніх видів спорту» та ТОШВСМ, а Матвій Чауш - учень Микулинецької опорної школи І-ІІІ ступенів Тернопільської області.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер