images/stories/logosait_new.jpg

 

Допомога від невідомої особи обернулася для тернополянки втратою грошей

Понад 12 тисяч гривень переказала жителька обласного центру на рахунок аферистів. Жінка повірила розміщеній в інтернеті інформації про допомогу, а як наслідок стала жертвою шахраїв.

Як встановили працівники територіального підрозділу поліції, заявниця знайшла в одній із соціальних мереж допис про можливість закриття позик. Зателефонувавши за вказаним номером, пройдисвіт повідомив тернополянці вигідні умови можливості закриття її кредиту. Жінка погодилася й перерахувала на вказаний їй рахунок 12500 гривень. Однак як тільки вона здійснила транзакцію й перевірила стан її кредитування то зрозуміла, що її ошукали, адже сума боргу не змінилася. Про подію вона повідомила правоохоронців.

Відомості про злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 190 ( шахрайство ) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб причетних до протиправного.

Поліцейські просять жителів області не довіряти всій розміщеній інформації в мережі Інтернет. Слід пам’ятати, що аферисти щодня придумують нові способи аби знайти потенційних жертв й привласнити чужі гроші.

Відділ комунікації поліції
Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/shaxrajstvo/dopomoga-vid-nevidomoji-osobi-obernulasya-dlya-ternopolyanki-vtratoyu-groshej/

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер