images/stories/logosait_new.jpg

 

Жителів Тернопільщини запрошують на тренінг з медіаобізнаності

Жителів Тернопільщини запрошують на тренінг з медіаобізнаності

13 жовтня о 14:00 год. відділ літератури іноземними мовами організовує тренінг по медіаобізнаності «Medialiteracy: practical skills» («Медіаграмотність: практичні навички»). Спікер — Христина Яновська. Мова заходу — англійська.

0«На тренінгу буде проведено аналіз різних видів мас-медіа, серед яких газети, журнали, телебачення і соціальні мережі. Цей захід надасть можливість розвинути широке розуміння ролі медіа в житті та набути необхідних навичок для аналізу прочитаного й побаченого. Ви навчитеся оцінювати власний рівень медіаграмотності, дізнаєтеся, як відокремлювати факти від думок в медіа, як розпізнати фейкові новини, оптимально використовувати інформацію та ділитися нею», — зазначають у бібліотеці.

Захід відбудеться на платформі Zoom (Meeting ID: 797 567 8249; Passcode: 9a8jkG).

Попередня реєстрація за посиланням.

До слова, тренінг проходитиме в рамках Тижня громадянської освіти «Мистецтво жити онлайн», який організовує консорціумом організацій таі експертів, що входять в Східно-Європейську Мережу громадянської освіти (EENCE) і адмініструються створеною навесні 2021-го року Східно-Європейською Асоціацією громадянської освіти. Заходи Тижня проводяться за підтримки Федерального агентства з громадянської освіти (Bundeszentrale für politische Bildung) і Міністерства

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер