images/stories/logosait_new.jpg

 

"Момент, якого чекала": двоє тернопільських митців отримали стипендію Президента України (ФОТО)

"Момент, якого чекала": двоє тернопільських митців отримали стипендію Президента України (ФОТО)

Двоє тернополян отримають стипендію Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва.

Про це Юрій Вітяк та Марія Борисяк повідомили на своїх сторінках у соціальних мережах.
"Шлю теплі вітання усім людям, які спричинилися до отримання стипендії Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва. Висловлюю сердечні слова подяки зичливій рецензентці Марії Левків; прекрасній підбурювачці Тетяні Іваніцькій; щирій радниці та вісниці добрих вістей Маріані Максимяк; незмінній техпідтримниці Іванці Світляр та світлій помічниці Наталії Орищак, – пише Юрій Вітяк.



Юрій Вітяк представляє молодих письменників Тернополя. Попередня дебютна збірка автора «Кармазинове небо» вийшла друком у 2012 році, вона одразу ж удостоїлася літературної премії ім. С.Будного.

Серед митців у сфері хореографічного мистецтва є тернополянка Марія Борисяк.
"Момент, якого я чекала рік, – пише Марія.
Дівчина у дописі подякувала усім, хто їй допомагав у досягненні мети.
"Хочу подякувати усім, хто мені допоміг: Київська муніципальна академія естрадного та циркового мистецтв; Олексій Пастушков – дякую за турботу і нереальну віру в себе; Андрій Крисоватий – спасибі ректору ЗУНУ за довгорічну підтримку; Любов Гриневич-Борисяк – тут взагалі без слів, бо все, що маю, завдяки тобі; Марія Шиндер – окремо ще хочу вам подякувати за терпіння, за відповіді на всі мої 10 000 питань серед ночі і просто за те, що ви є. Тепер на піднесеному настрої нарешті можу готуватись до ЧУ Dance World Cup", - зазначила дівчина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакці
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер