images/stories/logosait_new.jpg

 

"Напади тотальної слабкості, просто валить з ніг": перебіг ковіду в деталях описав вакцинований

"Напади тотальної слабкості, просто валить з ніг": перебіг ковіду в деталях описав вакцинований

Письменник і журналіст Максим Бутченко захворів на ковід навіть після вакцинування. Врешті чоловік вирішив описати в деталях, як проходив перебіг хвороби. Довсідом він поділився на своїй сторінці в Фейсбуці.

«Тиждень тому тест показав коронавірус. все почалося з нежитю дуже жорсткого, як при грипі та температурі. кілька днів температура не підвищувалася вище 37,4 градусів. потім один день пішла. знову з'явилась. потім різко впала.

через день були незрозумілі напади тотальної слабкості (просто валило з ніг). начебто основна стадія запалення пішла, але вірус постійно повертається - намагається повернутися. та організм, антитіла з ним борються.

якась циклічність містична - день все нормально, наступного немає сил.

але температура більше піднімалася. реактивний білок був максимум 25 (для пневмонії досягає близько 40). був трохи підвищений ддімер - на межі референсу, довелося пити дуже недешевий ксарелто.

Вчора тест ще показав наявність вірусу в організмі, але реактивний білок сильно впав – до 4. отже основна частина хвороби пройдена. нюх повертається. кашлю не було.

це моя перша корона і тепер я розумію, як підступний цей вірус - якщо у моїй відносно легкій формі просто вирубувало з ніг. я не уявляю, як важко переносять люди з ослабленим імунітетом без вакцини та вироблених антитіл.

Чи буду я щеплюватися? звичайно, так я зміг якось убезпечити свою сім'ю, не кашляв, не чхав. поки вакцина єдиний спосіб перенести цю гидотну», – написав Бутченко.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер