images/stories/logosait_new.jpg

 

Наближається до завершення відкритий обласний відеоконкурс «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» під час карантину, і ще можна встигнути до нього долучитися!


На Тернопільщині з 18 жовтня до 15 листопада триває відкритий обласний відеоконкурс «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» під час карантину. Від дітей та дорослих не тільки з Тернопільщини, але й з інших регіонів України, вже надійшло 165 відеороликів, в яких любителі фізичної культури і спорту демонструють, як вони виконують ранкову зарядку, вправи на різні групи м’язів, анонсують заняття улюбленими видами спорту, зокрема стрибки з трампліну.

Організатори із захопленням спостерігають, як хлопчики, дівчатка, юнаки, люди середнього та старшого віку демонструють рівень свої фізичної підготовленості, вмінь та навичок, отриманих ними раніше. Вражає, як діти самотужки намагаються якісно виконувати складні гімнастичні вправи, що потребують як хорошої координації рухів, так і високого рівня загальної фізичної підготовки. І насправді, у більшості випадків це їм вдається. Отже, можна зробити висновок, що учасники, які продемонстрували свої улюблені спортивні заняття, дійсно розуміють важливість систематичних занять фізичною культурою і спортом та, коли є вільний час, ними успішно займаються.

Цікаво дивитись і на прийоми самомасажу для людей старшого та середнього віку, велопрогулянки, зокрема в тандемі, самостійні заняття дітей з футболу та, до прикладу, легкою атлетикою в домашніх умовах.

До завершення відеоконкурсу залишається зовсім мало часу, а свої фізичні якості та вміння вже продемонстрували 996 учасників, тобто майже тисяча осіб. Отож, у вас ще є час та можливість долучитися, показати усім, якими видами спортивної активності вам подобається займатися, як ставитеся до занять фізичною культурою та спортом. Надсилайте нам свої відеоролики. Чекаємо!

Нагадуємо, що відеоролики, надіслані на конкурс, повинні відображати рухову активність на свіжому повітрі або в приміщенні. Участь у цих креативних, творчих та цікавих змаганнях можуть взяти усі бажаючі без вікових обмежень. Роботи мають бути авторськими, і допускається лише один відеоролик від одного автора.

Надсилати їх потрібно на електронну адресу:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або через месенджер на Фейсбук-сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/

Відеороботи авторів будуть опубліковані у соціальній мережі фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Докладно з Положенням щодо проведення Відкритого обласного відеоконкурсу «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» під час карантину можна ознайомитись на фейсбук-сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all) та у розділі “Положення” сайту: https://oblsport.te.ua/.

Надсилайте свої відеоролики на відкритий обласний відеоконкурс «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» під час карантину у Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». Чекаємо на ваші творчі роботи та заняття! Долучайтесь!

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер