images/stories/logosait_new.jpg

 

Розпочинається обласний дитячий конкурс малюнка до Дня Святого Миколая на спортивну тематику “Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація”

Розпочинається обласний дитячий  конкурс малюнка до Дня Святого Миколая на спортивну тематику “Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація”

Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної державної адміністрації з 22 листопада по 13 грудня 2021 року розпочинають проведення обласного дитячого  конкурсу малюнка до Дня Святого Миколая на спортивну тематику в рамках реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».

У конкурсі можуть брати участь діти у таких вікових категоріях:

перша категорія – автори робіт віком до 8 років;

друга категорія – автори робіт віком від 9 до 12 років.

Роботи надсилайте на електронну адресу:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або через месенджер на Фейсбук сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” https://www.facebook.com/tr.sport.for.all/

Усі надіслані роботи на Конкурс мають відображати малюнок на спортивну тему. Роботи, які подаються на Конкурс, мають бути авторськими. Малюнки повинні бути виконані власноруч, без допомоги інших осіб.

Усі роботи, які надсилаються на Конкурс, повинні відповідати наступним вимогам:

– усі малюнки мають бути виконані (олівцями, фломастерами, фарбами) на аркуші формату А4.

– кожен учасник має надіслати фото свого малюнка на спортивну тематику у форматі JPEG та бажано своє фото.

– назва роботи повинна мати такий вигляд: ім’я, прізвище автора, місце проживання (вулиця, населений пункт, територіальна громада), контактна інформація повнолітнього представника (мобільний телефон, прізвище, ім’я).

(Наприклад: Артем Гончаренко, 08.09.2011 рік, вул. Зелена, 9, с. Соборне, Байковецька територіальна громада, представник Анна Гончаренко, тел. 0971122955).

Роботи авторів будуть опубліковані у соціальній мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all).

З умовами проведення конкурсу можна ознайомитись у положенні(регламенті),

яке розміщене  у соціальні мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (https://www.facebook.com/tr.sport.for.all) та у розділі Положення на сайті управління фізичної культури та спорту за адресою: https://oblsport.te.ua/.

Автори десяти найпопулярніших малюнків у двох вікових категоріях будуть відзначені сувенірною атрибутикою та відзнаками з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та призами від управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної державної адміністрації  та солодощі   від Приватного Підприємства «Шумськ хліб».

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер