images/stories/logosait_new.jpg

 

Заволодівши даними банківської картки, зловмисник викрав у жителя Тернопільського району майже 100 000 гривень

До співробітників відділення поліції №5 селища Підволочиськ із заявою про шахрайство звернувся житель села Мовчанівка. З банківської картки заявника невідомі особи зняли майже 100 000 гривень.

Молодий чоловік повідомив, що йому на мобільний зателефонувала особа, яка назвалася співробітником банку. Незнайомець налякав потерпілого втратою коштів і запропонував допомогу. Для цього потрібно було повідомити дані банківської картки.

«Допомога» незнайомця вартувала дуже дорого. Тільки тоді потерпілий збагнув, що насправді телефонував йому не співробітник банку, а шахрай.

Поліцейські вживають заходів, аби встановити особу зловмисника, а жителів краю застерігають не довіряти інформації, яку отримуєте в телефонному режимі від невідомих осіб. Особливо, коли це стосується ваших грошей. І в жодному випадку не розголошуйте дані вашої банківської картки.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/shaxrajstvo/zavolodivshi-danimi-bankivskoji-kartki-zlovmisnik-vikrav-u-zhitelya-ternopilskogo-rajonu-majzhe-100-000-griven/

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер