images/stories/logosait_new.jpg

 

В результаті ДТП, яка трапилася на Тернопільщині, двоє людей померло, семеро у лікарні (оновлено)

Дорожньо-транспортна пригоди трапилася 8 грудня близько 17:00 на дорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Лозова.

Там не розминулися маршрутний автобус MERCEDES BENZ SPRINTER 313, який рухався за маршрутом Кременець-Тернопіль та автомобіль VOLKSWAGEN PASSAT.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група, рятувальники, кілька бригад екстреної медичної допомоги. В результаті удару до лікарні госпіталізували обох водіїв, двох пасажирів з легкового автомобіля та 5 з буса. У потерпілих травми різного ступеня тяжкості.

Водія та пасажира з рейсового автобуса медикам врятувати не вдалося. Від отриманих травм вони померли в лікарні. Ще двоє пасажирів у важкому стані.

У ході розслідування стало відомо, що автобус дообладнаний із вантажного автомобіля в пасажирський. Водії попередньо тверезі. У них взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Слідчі встановлюють деталі автопригоди та причини виїзду на смугу зустрічного руху.

Триває слідство згідно із ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

© Офіційний сайт Національної поліції: https://tp.npu.gov.ua/news/dtp/v-rezultati-dtp-yaka-trapilasya-na-ternopilshhini-dvoje-lyudej-pomerlo-semero-u-likarni/

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер