images/stories/logosait_new.jpg

 

У Чорткові відновили один із найбільш проблемних маршрутів

У Чорткові відновили один із найбільш проблемних маршрутів
У Чорткові люди часто скаржилися на водіїв маршруту «СЕ Борднетце – Залізничний вокзал – Бердо», які системно порушували графік перевезення, відмовлялися їхати, мотивуючи це низьким пасажиропотоком та нерентабельністю.

 

Даний маршрут, кажуть у мерії Чорткова, завжди був одним із найбільш проблемних. Договір на перевезення по ньому ще донедавна мало Чортківське АТП-16142. Та усе змінилося 7 грудня.

«Зважаючи на численні скарги людей, на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення про розірвання договору на перевезення Чортківським АТП-16142 по даному маршруту. Натомість тимчасовим перевізником (до проведення конкурсу) призначили комунальне підприємство «Благоустрій», на балансі якого є автобус ПАЗ», — інформують у Чортківській міській раді.

І вже сьогодні, 15 грудня, маршрут «СЕ Борднетце – Залізничний вокзал – Бердо» офіційно відновлено. Розклад руху автобуса затверджено на тому ж засіданні виконкому. У ході експлуатації маршруту будуть враховуватись зауваження громадян та здійснюватиметься коригування графіку.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер